sv smart consult

За нас

Стефка Василева

"За нас най-важни сте вие!"

Зад името SV Smart Consulting стои над 20 – годишен опит. Наша основна цел е финансовия успех на клиентите ни!

Екипът ни се състои от висококвалифицирани експерти, предлагащи счетоводни услуги, юридически, финансови и данъчни.

С цел постигане на максимална ефективност и професионализъм, счетоводна къща SV Smart Consulting е разпределила своите експерти в няколко отдела:

ИТ компании и специалисти, аутсорсинг

Онлайн търговия

Производство

Фармация и медицина

Строителство и недвижими имоти

Услуги

Клиентите на счетоводна къща SV Smart Consulting са множество физически и юридически лица, базирани в България, Европа, Азия и Северна Америка.

SV Smart Consulting предлага дигитални счетоводни услуги, които позволяват на клиентите ни да имат 24/7 – достъп до нужната информацията за фирмата си по всяко време, независимо в коя точка на света се намират физически.

Разнасянето на хартии остава в миналото, защото Вашите счетоводни документи са на един клик разстояние. Използваме софтуерни решения и облачни технологии, за да пестим време и ресурси на клиентите и на техните екипи. С дигиталния достъп и съвременните счетоводни услуги на SV Smart Consulting, бизнесът Ви е във Вашите ръце 24/7 – достъп до финансовите ви данни в реално време!

С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВАМЕ?

Ние Ви гарантираме, че като наш клиент Вие ще получите специално отношение, като към всеки индивидуален проблем подхождаме с нужното внимание и разбиране. Може да бъдете спокойни, че счетоводните услуги на фирмата Ви са поверени на екип от отлични специалисти, готови да откликнат на всяка Ваша нужда.

"Стреми се към съвършенство – бъди толкова добър, че да не могат да те игнорират."

бюджет 2023

Основните принципи в работата на SV Smart Consulting са:

Персонализирани решения и индивидуален подход

Вземаме под внимание сферата, спецификата и начина на работа на нашите клиенти, за да предложим най-интелигентните и работещи решения, които са в техен интерес и отговарят на всички законови изисквания. Вярваме, че всеки бизнес е уникален, и затова прилагаме персонален подход към всеки наш клиент.

Внимание към детайла

Разглеждаме ситуацията в цялост и обръщаме внимание на всички индивидуални предпоставки, за да гарантираме най-добре работещото крайно решение за управление на личните и бизнес финанси.

Експертиза и професионализъм във всяка цифра

Нашите експерти разполагат с богат опит и професионални знания в областта на счетоводната, юридическата и финансова сфера. Винаги сме в крак с последните промени в законодателството и бизнес средата, за да реагираме адекватно на динамичните условия.

Гъвкава комуникация

За нас удовлетворението на клиентите ни е приоритет! Поддържаме постоянна комуникация със своите клиенти, за да сме сигурни, че всички аспекти на техните финанси са обхванати и оптимизирани. Оставаме насреща винаги, когато имате нужда от нас за консултация по всички въпроси, свързани с предлаганите от нас счетоводни услуги, юридически и финансови.

Прецизност и стриктност във всяко отношение

Нашите експерти внимателно анализират и следят финансовите аспекти на вашия бизнес, гарантирайки съответствие с всички законови изисквания. Документация, срокове, отчети - гарантираме безупречен ред в управлението на финансите. Оставете нашият екип да се погрижи за вашето спокойствие!

Работен перфекционизъм

Срокове, процедури, изчисления, документация и отчети - в наше лице ще откриете партньор, който ще Ви помогне да бъдете винаги изрядни във всяко едно отношение - без никакви усилия от Ваша страна!

Нашата визия и мисия

Посоката, която следваме в нашата работа се основава на най – високите етични стандарти като лоялност, честност, доверие и стриктно спазване на законовите и регулаторни изисквания.

Нашата мисия е да предлагаме счетоводни услуги и решения, които се отличават с висока експертиза, качество и конкурентни предимства. Използваме подход, чрез който не само оптимизираме счетоводните процеси, но и ги приспособяваме към динамичната дигитална среда на съвременния бизнес. Нашата цел е да продължим да бъдем надежден партньор за нашите клиенти през всички етапи на тяхното бизнес развитие – от стартирането и растежа до успешното им утвърждаване на пазара.

15419671_169083366900452_5268807414905955276_o

Имате нужда от съдействие?

Нашите експерти ще Ви отговорят до 24 часа в работни дни.